Page MenuHomeVyOS Platform

Wrong system type displayed in show version
Closed, ResolvedPublicBUG

Description

In 1.3-rolling we lost correct information about System type

vyos@vyos# run show version 
Version:          VyOS 1.3-rolling-202002140813
Built by:         autobuild@vyos.net
Built on:         Fri 14 Feb 2020 08:13 UTC
Build UUID:       10f6e6ea-dee4-46dc-beb3-9576a49b47b5
Build Commit ID:  4b44de9c8eea6c

Architecture:     x86_64
Boot via:         installed image
System type:      bare metal

Hardware vendor:  QEMU
Hardware model:   Standard PC (i440FX + PIIX, 1996)
Hardware S/N:     
Hardware UUID:    f6e21d5d-98f6-433f-b5c6-2590f925e6fb

Copyright:        VyOS maintainers and contributors

System type not bare metal in this case. Fixing by adding libgnat-8 package.
Thank you Boris from slack (channel lobby)

Details

Difficulty level
Unknown (require assessment)
Version
VyOS 1.3-rolling-202002140813
Why the issue appeared?
Will be filled on close
Is it a breaking change?
Unspecified (possibly destroys the router)
Issue type
Bug (incorrect behavior)

Event Timeline

c-po claimed this task.
c-po reopened this task as In progress.Feb 14 2020, 7:47 PM
c-po moved this task from Need Triage to In Progress on the VyOS 1.3 Equuleus board.
c-po moved this task from In Progress to Finished on the VyOS 1.3 Equuleus board.
erkin renamed this task from Wrong system type displayed. to Wrong system type displayed in show version.Aug 31 2021, 5:41 PM
erkin set Issue type to Bug (incorrect behavior).