Page MenuHomeVyOS Platform

Add operational mode command to retrieve hardware sensor data
Closed, ResolvedPublicFEATURE REQUEST

Description

Add operational mode command to retrieve hardware sensor data

  • use lm-sensors package
  • no output should be generated when running in a hypervisor

Details

Difficulty level
Easy (less than an hour)
Version
-
Why the issue appeared?
Will be filled on close
Is it a breaking change?
Unspecified (possibly destroys the router)
Issue type
Feature (new functionality)

Event Timeline

c-po created this task.
c-po changed Difficulty level from Unknown (require assessment) to Easy (less than an hour).
c-po added a subscriber: kroy.
[email protected]vmware:~$ show environment sensors
VyOS running under hypervisor, no sensors available
[email protected]:~$ show environment sensors
ath10k_hwmon-pci-0500
temp1:            N/A

k10temp-pci-00c3
temp1:        +54.6°C  (high = +70.0°C)
                       (crit = +105.0°C, hyst = +104.0°C)

fam15h_power-pci-00c4
power1:        3.28 W  (interval =   0.01 s, crit =   6.00 W)
kroy reopened this task as Needs testing.EditedJun 8 2020, 2:59 PM
kroy claimed this task.

Changed this around a bit to load the modules automatically if necessary. Only adds about half a second to initial execution

PR447

kroy moved this task from Need Triage to Finished on the VyOS 1.3 Equuleus board.
erkin set Issue type to Feature (new functionality).Aug 30 2021, 5:43 AM
erkin removed a subscriber: Active contributors.