Page MenuHomeVyOS Platform

andersonpcazm (Anderson Correa Vieira)
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Nov 28 2018, 1:00 PM (181 w, 4 h)

Recent Activity

Dec 1 2018

andersonpcazm added a comment to T742: Replace poptop and xl2tpd with accel-ppp.

I tested the shaper, but it seems to me that the Cisco-AVPair library is missing, it may be missing from my Radius server

Dec 1 2018, 10:55 AM · VyOS 1.3 Equuleus (1.3.0-epa1)

Nov 30 2018

andersonpcazm added a comment to T742: Replace poptop and xl2tpd with accel-ppp.

will implement the shaper for bandwidth control? or should I configure manually?

Nov 30 2018, 3:53 PM · VyOS 1.3 Equuleus (1.3.0-epa1)
andersonpcazm added a comment to T742: Replace poptop and xl2tpd with accel-ppp.

it's not so important, just a suggestion, is better concentrate in functions of extreme importance, as ipoe

Nov 30 2018, 10:12 AM · VyOS 1.3 Equuleus (1.3.0-epa1)
andersonpcazm added a comment to T742: Replace poptop and xl2tpd with accel-ppp.

i found using the command man accel-ppp
you can to find it in this link
https://github.com/xebd/accel-ppp/blob/master/accel-pppd/accel-ppp.conf.5
when use value 1, in flag accept-any-service, the server will accept any service name in client side, generally is in blank in client side.

Nov 30 2018, 1:19 AM · VyOS 1.3 Equuleus (1.3.0-epa1)

Nov 29 2018

andersonpcazm added a comment to T742: Replace poptop and xl2tpd with accel-ppp.

the flag accept-any-service is interest to implement, to accept any service name from client side

Nov 29 2018, 4:06 PM · VyOS 1.3 Equuleus (1.3.0-epa1)
andersonpcazm added a comment to T1057: PPPoE Server not working.

problem exists when the client side is a mikrotik, when is a tp-link router, run fine

Nov 29 2018, 11:14 AM · VyOS-1.2.0-GA, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.0-rc9)

Nov 28 2018

andersonpcazm added a comment to T1057: PPPoE Server not working.

[email protected]# show service pppoe-server
authentication {

local-users {
    username treinamento01 {
        password 650598
        static-ip 100.64.0.1
    }
}
mode local

}
client-ip-pool {

start 100.64.0.1
stop 100.64.0.254

}
dns-servers {

server-1 179.109.80.19
server-2 179.109.80.20

}
interface eth1
limits {
}
local-ip 179.109.80.55
mtu 1480
ppp-options {

min-mtu 1480
mru 1480

}

Nov 28 2018, 6:24 PM · VyOS-1.2.0-GA, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.0-rc9)
andersonpcazm added a comment to T1057: PPPoE Server not working.

my client, disconnects continuously,
i don't need IPC6 at moment, it's only a test
do i need more configuration to do pppoe-server function?
tested with local authentication and radius
sorry for the inconvenience, i'm new to Vyos, and i want to help improve it.

Nov 28 2018, 6:18 PM · VyOS-1.2.0-GA, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.0-rc9)
andersonpcazm updated the task description for T1057: PPPoE Server not working.
Nov 28 2018, 1:23 PM · VyOS-1.2.0-GA, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.0-rc9)
andersonpcazm created T1057: PPPoE Server not working.
Nov 28 2018, 1:08 PM · VyOS-1.2.0-GA, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.0-rc9)