Page MenuHomePhabricator

lbv2rus (Boris Leonov)
User

Projects

User does not belong to any projects.

User Details

User Since
Nov 6 2017, 10:06 PM (96 w, 6 d)

Recent Activity

May 14 2019

lbv2rus created T1380: OpenVPN Interfaces does not work in WAN Load Balancing.
May 14 2019, 2:31 PM · VyOS 1.3 Equuleus

Apr 23 2019

lbv2rus added a comment to T1297: Add GARP settings to VRRP/keepalived.

It will be good to have ability to configure followed GARP settings for individual VRRP groups or, at least for keepalived daemon overall, becouse in some situation switches can filter multiple ARP-packets, that is generated on transition.
In the process of migration to 1.2.1 we have discovered, that some GARP packets (we have 6 VRRP-groups on Interner interface) was filtered with ARP-spoofing filter by our ISP.
Problem was solved with VRRP-migration scripts, that execute some additional arping in ARP-Reply mode.

Apr 23 2019, 3:35 PM · VyOS 1.3 Equuleus
lbv2rus updated the task description for T1350: VRRP transition script will be executed once only.
Apr 23 2019, 3:28 PM · VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.4), VyOS 1.3 Equuleus
lbv2rus created T1350: VRRP transition script will be executed once only.
Apr 23 2019, 3:27 PM · VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.4), VyOS 1.3 Equuleus

Feb 7 2019

lbv2rus added a comment to T1218: Static routes not being applied in 1.2 Release.
In T1218#32229, @kroy wrote:

@lbv2rus
Yeah, it wasn't really a workable solution for me either and I too had to roll back. But it would be good to confirm that is the problem.

Feb 7 2019, 4:15 PM · VyOS 1.3 Equuleus, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.1)

Feb 6 2019

lbv2rus added a comment to T1218: Static routes not being applied in 1.2 Release.
In T1218#32227, @kroy wrote:

@lbv2rus There might actually be a few problems here. We might have hacked out that it's the interface-route with the custom routing table that's causing the problem.
Removing that should bring back static routes.

Feb 6 2019, 4:56 PM · VyOS 1.3 Equuleus, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.1)
lbv2rus added a comment to T1218: Static routes not being applied in 1.2 Release.

I can confirm, that fresh installed instance of 1.2 do not add static routes, include default route.
After deleting all "protocols static" section and recreating it manualy, only default route is added.
But, after reboot no default route is set.

Feb 6 2019, 3:04 PM · VyOS 1.3 Equuleus, VyOS 1.2 Crux (VyOS 1.2.1)

Jan 29 2019

lbv2rus added a comment to T586: Cannot add ethernet vif-s vif-c interface to bridge-group.

Hi.
Sorry for bad english.

Jan 29 2019, 9:20 PM · VyOS 1.3 Equuleus

Nov 6 2017

lbv2rus created T445: iptables error with policy routing.
Nov 6 2017, 10:20 PM · VyOS 1.3 Equuleus