Virtio SCSI is missing in kernel
Closed, ResolvedPublicBUG

Description

Virtio SCSI support is missing in kernel
we need add it
this blocks creation of image fro T100

Details

Difficulty level
Easy (less than an hour)
Version
-
Why the issue appeared?
Will be filled on close
syncer created this task.Sep 10 2017, 11:11 AM
syncer assigned this task to UnicronNL.
syncer moved this task from Need Triage to Backlog on the VyOS 1.1.x board.
syncer added a subscriber: UnicronNL.

@UnicronNL please add this when you have time

syncer moved this task from Need Triage to Backlog on the VyOS 1.2.x board.Sep 10 2017, 11:12 AM
syncer triaged this task as Normal priority.Sep 10 2017, 1:01 PM
c-po added a subscriber: c-po.Sep 10 2017, 7:53 PM

Maybe this is the reason why we also can't boot a VyOS instance on VPSs rentet from OVH.net

Happy to assist

syncer moved this task from Backlog to In Progress on the VyOS 1.1.x board.Sep 10 2017, 9:03 PM

@UnicronNL applied changes in both 1.1.x and 1.2.x

syncer moved this task from Backlog to In Progress on the VyOS 1.2.x board.Sep 10 2017, 9:04 PM

@UnicronNL @syncer Using the latest beta ISO I can happily report everything seems to install + boot just fine!

c-po added a comment.Sep 12 2017, 8:53 PM

I can verify that it now also boots on OVH.net VPS.

syncer moved this task from In Progress to 1.1.8 on the VyOS 1.1.x board.Oct 10 2017, 3:56 PM
syncer edited projects, added VyOS 1.1.x (1.1.8); removed VyOS 1.1.x.
syncer closed this task as Resolved.