Page MenuHomeVyOS Platform

VyOS CLI command: show openvpn server/client does not display output
Open, Requires assessmentPublicBUG

Description

Hi,

I have the following configuration for my OpenVPN server on VyOS, that I am connecting to via a "Road Warrior" windows PC. Connection successfully works, but when running show openvpn server or show openvpn client per the documentation, no output is coming up.

interfaces {
    openvpn vtun0 {
        encryption {
            cipher aes256gcm
        }
        hash sha512
        local-host <WAN_IP>
        local-port 1194
        mode server
        openvpn-option "--dev vtun0"
        openvpn-option "--ifconfig-pool-persist ipp.txt"
        openvpn-option "--keepalive 10 120"
        openvpn-option "--persist-key --persist-tun"
        openvpn-option "--status openvpn-status.log"
        openvpn-option "--verb 9"
        openvpn-option "--mute 10"
        openvpn-option --client-to-client
        persistent-tunnel
        protocol udp
        server {
            max-connections 5
            name-server <DNS_IP>
            push-route <INTERNAL_ROUTE> {
            }
            push-route <INTERNAL_ROUTE> {
            }
            subnet 10.1.12.16/28
            topology subnet
        }
        tls {
            ca-cert-file /config/auth/ca.crt
            cert-file /config/auth/server.crt
            dh-file /config/auth/dh.pem
            key-file /config/auth/server.key
        }
        use-lzo-compression
    }
}

Details

Difficulty level
Unknown (require assessment)
Version
VyOS 1.3-beta-202112240442
Why the issue appeared?
Will be filled on close
Is it a breaking change?
Unspecified (possibly destroys the router)
Issue type
Unspecified (please specify)